NAŠA ZGODBA

O NAS

Agroforest, ljubimo, kar delamo.

KDO SMO?

Agroforest d.o.o. je podjetje, ki ima v svoji ponudbi vse za gozdarje in kmetovalce. Cilj podjetja je zadovoljstvo naših strank, ki ga zagotavljamo z dobrim servisom, zanesljivostjo, prijaznostjo in odgovornostjo. Zastopamo podjetja Uniforest, FTG Forest, Hittner, Fimaks, Robust, Villager, Struc muta, Dexwal in Hrust. Smo prijazni in našim kupcem nudimo maksimalno podporo, kar obsega tudi pripravo ponudb za delno ali celotno financiranje v obliki kratkoročnega oz. dolgoročnega kredita ali leasinga.

NAŠA VIZIJA, VREDNOTE IN CILJI

Naša vizija je zagotoviti strankam sodobno in kvalitetno kmetijsko ter gozdarsko opremo, katera vam bo olajšala vsakdanje življenje. 

Najpomembnejši cilj našega podjetja je zagotoviti zadovoljstvo naših strank. Posvetimo se svojim strankam, jim pomagamo kolikor je le mogoče z nasveti, jih ustrezno informiramo ter strokovno svetujemo, za njih uredimo financiranje in jim nudimo maksimalno podporo. Želimo si, da bi si nas stranke zapomnile kot kakovostno in prijazno podjetje. Posledično za naše stranke skrbimo tudi po nakupu. Z veseljem jim pomagamo, jim zagotovimo dober servis in smo jim na voljo za kakršna koli vprašanja. Presrečni smo, ko vidimo, da nam naši kupci zaupajo in se z veseljem vračajo. Ker si za svoje kupce želimo le najboljše, je naš cilj zagotoviti konkurenčne in strankam prijazne cene izdelkov.

Ključni lastnosti našega podjetja sta prijaznost in strokovnost. Zato kar pokličite v primeru kakršnih koli vprašanj. Veselimo se vašega klica.

Marina Madunič

vodja prodaje

“Svoje delo jemljem zelo resno, hkrati pa uživam v njem. Rada imam delo z ljudmi in z največjim veseljem pomagam ter strokovno svetujem. Menim, da je nasmejan obraz stranke največje poplačilo za moje delo.”

Close Menu